ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΛΑΘΙ
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2897025887
                                                                                Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€

Τρόποι πληρωμής & ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι Πληρωμής

Στο bustolingerie.gr είναι διαθέσιμοι οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

  • Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα. Επιλέξτε “Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Πατήστε “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” και θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Δεκτές κάρτες: Visa, Maestro, Mastercard, American Express, Diners.
  • Κατάθεση σε τράπεζα: Πραγματοποιήστε την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσής σας. Τα προϊόντα δεν θα αποσταλούν εωσότου λάβουμε την πληρωμή.
  • Αντικαταβολή: Πληρώστε μέσω αντικαταβολής με επιπλέον κόστος ανάλογο με τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

EUROBANK IBAN GR4502601650000780200965730

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


Ασφάλεια Συναλλαγών

Το bustolingerie.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προστασία για τα δεδομένα σας. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL για να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της πλοήγησης αλλά και της πραγματοποίησης των αγορών σας. Με αυτό τον τρόπο, όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας, όπως το ονοματεπώνυμο και οι διευθύνσεις σας, κρυπτογραφούνται κατά την καταχώρησή τους στην ιστοσελίδα μας και είναι μη προσβάσιμα σε κακόβουλους τρίτους.

Η κύρια λειτουργία του πιστοποιητικού SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.